Lotte Lobé is eigenaar van Topsales Amsterdam. Ze traint en spreekt over sales en personal branding. Lotte heeft ervaring binnen diverse branches en geeft o.a. trainingen en strategisch advies. Ze werkte voor bedrijven als Testbirds, Van Doorne Advocaten, Atlas Fiscalisten, South Pole, Gravity, Monocle Solutions, The Green Branch en BNP Paribas. Als spreker boost zij evenementen met haar energieke en hands-on talks over sales en personal branding. Daarnaast werkt ze samen met hogescholen en universiteiten. 

Met een proactieve aanpak van jongs af aan, begon Lotte haar verkoopreis op zeventienjarige leeftijd met het verkopen van loten via cold calling. Ze behaalde haar Master of Science Marketing aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en deed ervaring op in de meer consultatieve B2B-verkoopwereld tijdens haar tijd in ‘The City of London’, waar ze oplossingen verkocht aan financiële instellingen zoals HSBC, ABN AMRO en Deutsche Bank. Ze was onderdeel van een internationaal salesteam en werkte met klanten wereldwijd.

"Het is mijn missie om zoveel mogelijk professionals en bedrijven te helpen om succesvol te worden in sales en personal branding, vanuit de intrinsieke motivatie om professionals in hun kracht te zetten."

Over Lotte

NEEM CONTACT OP

GEZIEN IN
Ga in het licht staan zodat je potentiële klant je ook kan zien

PAK JE PODIUM

Na een paar jaar in Londen te hebben doorgebracht, keerde Lotte terug naar Amsterdam, waar ze haar baan op 'De Zuidas' voortzette. Niet veel later waagde Lotte de sprong en startte ze Topsales Amsterdam. Vanaf het begin zag Lotte de kracht van personal branding in het huidige commerciële landschap en gebruikte het om haar klantenbestand op te bouwen. Personal branding was niet slechts een strategie voor Lotte; het was onderdeel van haar succes en werd gezien door anderen.

Personal branding werd automatisch een veelbesproken onderwerp tijdens klantsessies en meetings. Wat opviel is dat veel mensen personal branding graag onderdeel wilde maken van hun salesstrategie. Tegelijkertijd was er een gebrek aan kennis én speelde er beperkende overtuigen zoals: 'Wat zouden anderen wel niet van mij denken als ik mijn podium pak?’

Dit was de inspiratie voor Lotte om Top of Mind te schrijven, een boek over personal branding dat zij zelf uitgaf. Het boek toont Lotte’s drive om professionals in hun kracht en licht te zetten. Want, als jij echt gelooft dat je het leven van je klanten beter kunnen maken, is het dan niet je morele plicht om jezelf te laten zien? 

Lotte kwam in de ‘top 10 female sales coaches’ van Yahoo Finance en werd genomineerd voor de VIVA400 business awards.

TOPSALES AMSTERDAM

"Want, als jij echt gelooft dat je het leven van je klanten beter kunnen maken, is het dan niet je morele plicht om jezelf te laten zien?"

NEEM CONTACT OP

Lisa Snepvangers -  Dare Wines


Topsales Amsterdam has helped us gain better insight in our sales processes and provided tools and guidance to optimize these. They are dedicated, professional and a pleasure to work with!
Thanks to Lotte Lobé, who listened carefully to the personal needs within our company. The confidence, commitment and results within our salesteam increased significantly. Topsales Amsterdam is a great partner to work with and they know how to guide your salesteam on any level. Highly recommended!

A Great Partner to Work With
Saskia van Wolferen - Owner Business Women Nederland

Lotte provided our members a powerful masterclass, teaching them how to acquire new clients. Lotte has given them hand-on tools and manages to explain the subject of sales in an easily understandable manner, making it comprehensible for a wide audience.


A Powerful Masterclass
Amsterdam Marketing Event


“Lotte is an energetic, professional, enthusiastic, hand-on and value adding speaker”


Value adding speaker